Tilannepäivitystä reilun vuoden jälkeen

No olipas vähän aikaa vierähtänyt edellisestä artikkelista! 😀 Aika pian sen julkaisemisen jälkeen iski flunssa, joka rajoitti tuota liikkumista ja muutakin aktiviteettia jopa parin kuukauden ajan – se siis siitä saavutetusta hölköttelykunnosta. Ei siis ollut hirveästi intoa myöskään kirjoitella näitä artikkeleita. Toisaalta unohdin jälleen salasanan – YLLÄRI! Sitten, kun yritin hankkia uutta salasanaa niin sivusto ei toiminut. 😀
Nyt olen kuitenkin takaisin ruodussa!!!

Syksyllä pääsin kuin pääsinkin pakaramöyhintään ja kävin siellä useamman kerran! Kyl teki eetvarttia ja sen jälkeen on pakarat pysyneet auki, kun on säännöllisesti rullaillut rullalla ja hierontapalloilla möyrinyt. 🙂 Juoksukunto tosiaan on pysynyt suhteellisen samana kuin edellisen artikkelin aikoihin. Välillä on sellainen hetki, että juoksu kulkee hyvin ja voi mennä useamman kilsan, mut välillä se tuntuu taas niin takkuiselta että ei ole tosikaan! Toisaalta tuo taitaa olla aika perinteinen vika kuntoilijoilla. 😀

Hirviän positiivista on se, että se mainitsemani haastava pilatesliike onnistuu nyt! JEE, hyvä minä! Ehkä sitä siis vähitellen voi siirtyä vaikeampiin sarjoihin. Toinen iso juttu viime talvena oli hyvien nastalenkkareiden löytäminen. Oli sitten vaikka peilijää niin tämä akka pysyi pystyssä. 😛

Negatiivista taas on se, että viime talvena opiskelun ohella kävin töissä kolmena päivänä viikossa, joten vapaa-aika meni lähinnä paikasta toiseen ajeluun. Ei pystynyt ihan samaan tahtiin kuntoilemaan, mitä aiemmin ja se harmittaa ylipaljon! Keväällä sitten oli henkisesti niin väsynyt, että vasta oikeastaan nyt alkaa olla niin levännyt, että voisi kuvitella jälleen tekevänsä tehokkaasti reenejä. Hyvä puoli kuitenkin on, että aiemmin saavutettu kunto on aika tehokkaasti ehkäissyt noita jumeja! Vaikka olisikin jumi päässyt yllättämään niin pari treeniä ja vähän kehohuoltoa niin jumit ovat antaneet periksi. 🙂

Nyt on ollut reilu viikko treenitaukoa jälleen, kun joku flunssa tässä vaivannut. Nyt se kuitenkin on ohi ja aurinko paistaa ulkona, joten jospa tänään taas lenksut jalkaan ja ulos dallailemaan. 😛

 

Siinäpä oikeastaan tilannepäivitys hiljaisuuden ajalta. Palajan astialle jahka jotain uutta pohdittavaa ilmenee!

 

-Lizzzie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *