Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan…

Metsä vastaa niin… Mut aina ei ole yhtä varmaa, että vastaako se kroppa silleen, kuin haluaisi. Pitkä tie on tultu sieltä toukokuun puolivälistä tähän päivään ja vähitellen kroppa todella alkaa vastata juuri siten ärsykkeisiin, miten sen on halunnutkin vastaavan ja se jos mikä on vallan mahtava tunne! 🙂

Tämän elokuun olen tehnyt aamulenkit lenkkeilyinä – eli lisännyt hölköttelyä väliin. Meikän päänuppi tosin asettaa jälleen ne omat rajoitteensa, joten olen tyytynyt siihen, että kävelen 4 min ja hölköttelen minuutin. Viime viikolla aloin huomata, että sykkeet alkaa pysymään asiallisissa lukemissa hölkkäpätkistä huolimatta, joten syyskuussa lisännen sitten hölkkäpätkien pituutta. Voipi olla, että puoli minuuttia riittää lisäykseksi näin alkuun, jotta ei aivot kuumene liikaa. Lenkkejä silmällä pitäen on onneksi syksy ovella, joten ei tarvitse aivan niin tarkka olla pään kanssa, kun on viileämpää.

Pilatesta olen nyt pyrkinyt tekemään erään kirjan ohjeiden mukaan vähintään kerran joka viikko, ja siinäkin olen saanut jo tuloksia aikaan. 🙂 Lantio on jo irtonaisempi ja selän notkon saa jo suoremmaksi. Ärsyttää vaan ihan ylipaljon, kun pilatesohjelmassa on eräs liike, jota en vain kerta kaikkiaan vielä kykene tekemään. MUR! Eikä tietty voi siirtyä uusiin liikkeisiin, ennen kuin se onnistuu. 🙁

Nyt tuntuu, että puntteilussakin alkaa saamaan oikeat liikeradat liikkeisiin – JES! Mut sit taas noi kolmen kilon painotkin alkaa olla liian keveät. Pitänee valjastaa musiikkikirjasto kasseihin ja käyttää niitä puntteina siihen asti, kunnes saa jonkun toisen ratkaisun ongelmaan. 😛

Sitten sellanen negatiivisempi juttu on se, että jälleen kaipais perusteellista jalkojen ja takapuolen möyhimistä, mut siihen ei nyt valitettavasti ole varaa… Jos viikonloppuna taas testais sitä hierontarullaa, vaikka se tuskallinen onkin. Mutta enemmin fiilis on silti positiivinen, vaikka paikkoja joskus kolottaakin. 🙂

 

Jatkoa seuraa… Lizzzie…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *