Lisää monipuolisuutta

Viikko 8 menossa. 🙂

On tähän mahtunut niin ylä- kuin alamäkiäkin. Toisaalta se on ihan hyvä, että seassa on myös niitä kevyempiä viikkoja. Se tuli jälleen todettua, että menkkojen aikana kuntoilu on yhtä tuskaa. Tämä kuluva viikko olisi jälleen menkkaviikko, joten saa nähdä miten kykenee treenaamaan – sen tietää sitten, kun vuoto alkaa kunnolla.

Tämä fiilispohjalta meneminen on toiminut aika hyvin! 🙂 Puhtia on löytynyt ja silloin jos sitä ei ole ollut, silloin on pidetty lepopäivä. Viime viikolla iski armoton väsy tiistaina lenkillä. Oli yhtä tuskaa, joten laitoin kaksi lepopäivää sen päälle – helpotti huomattavasti. Nyt olen kuitenkin tässä jälleen palannut siihen mietteeseen, että se PT ois kyl varmaan oikein hyvä juttu… Jos ei sitä ole varaa hommata niin sitten pitäisi yrittää vaan tehdä joku aikataulu, mitä seurata, että tulisi sitä monipuolisuutta lisää.

Fillarin sain nyt kuntoon – JEE! Siitä ainakin saa lisää monipuolisuutta mukaan ja kykenee helteelläkin tehdä täysipainoisen treenin. Tuo migreeni ei nimittäin tykkää jalan tehdyistä lenkeistä liian kuumalla, mutta fillari menettelee, kun siinä ei ajaessa ole niin kuuma. Eli nyt on fillari sekä matkamittari kondiksessa, joten kilsoja alkaa karttumaan. 😀

Kuntoilutavoitteet ovat nyt hyvällä mallilla. Keväällä alkoi näyttää jo huolestuttavalta, mutta nyt saa jopa tulla pieni sairastuminen väliin ja silti pysytään aikataulussa. Kilometritavoite (Suomi päästä päähän) on vielä hieman jäljessä, mutta eiköhän sekin korjaannu nyt tuon fillarin avustamana. Jos ei pahempaa sairastumista iske niin lähemmäs 300 tuntia tulee treeniä tälle vuodelle! 🙂 Tämä on siis lähes sata tuntia enemmän kuin mitä olen koskaan vuoden aikana saanut kerrytettyä.

Kaikista ärsyttävintä on se, että vaatteet pyörii päällä… 🙁 Siis sehän on sinänsä loistavaa, että pyöreä ihminen sutjakoituu, mutta kun sitä ei ny oikein oo fiilistä tehdä tai pienentää vaatteita ja kaupan tarjonta on surkeaa.

 

Tässä hieman kuulumisia. Katsellaan kohta lisää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *